вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Ще одна незабутня подорож до Зарваниці

29 вересня, чудового погожого осіннього дня, шкільна родина Белеївської ЗОШ І-ІІ ступенів здійснила подорож до Зарваниці.
На світанку всі вирушили у дорогу. На початку подорожі помолилися за щасливу і легку дорогу.
Поїздка до Зарваниці – це  була особлива поїздка для нас, яка принесла тільки позитивні враження, як в духовному, так і в організаційному плані. Ми мали можливість попросити у Бога за щасливий початок навчального року, спільно помолитися за здоров'я дітей, батьків, вчителів, рідних, за Україну та мир на нашій землі. А також отримати благословення та духовні настанови від священика.
Це була гарна нагода відчути атмосферу бути разом в християнському середовищі. Після Святої Літургії відбулося освячення води, молитва на Хресній дорозі. На завершення ми відвідали унікальний комплекс споруд «Український Єрусалим».
Традиційно – дорогою додому ми молилися і співали побожні пісні.
Ця подорож стала актом духовного єднання усієї шкільної родини; жестом покаяння та всепрощення усіх непорозумінь, що траплялися між нами. Ступивши на благу Зарваницьку землю ми одразу відчули, як Божественне благословення лікує наші тіло і душу... І тоді, мабуть, кожен із нас запитав себе: "А що я зробив для своїх близьких, друзів, колег, а також значимих людей у своєму житті?.." Намагаймося зробити цей світ добрішим, духовнішим і чистішим для майбутніх поколінь.