пʼятницю, 8 березня 2019 р.

Зі святом весни — з 8 Березня!

Вкотре настало радісне свято – 8 Березня! Повертає тепло, повертає весна, й символічно, що найперше свято присвячене вам і осяяне вами, мов сонцем.
Дорогі наші жінки, дозвольте привітати вас із цим чудовим днем та висловити слова глибокої вдячності, адже на вашій мудрості, силі та терпінні тримається світ. У буднях сьогодення ми часто не помічаємо, скільки прекрасних, розумних, добросовісних, самовідданих жінок працює серед нас.
Здавна повелося, що жінка в українській сім’ї – берегиня. Незважаючи на жодні перипетії життя, жінки народжують дітей і кохають чоловіків, шукають суджених, завмираючи у передчутті щастя… Дбають про тепло і світло, добробут і красу в своїй оселі. І як добре, що у вас є світле весняне і бажане свято – свято надії, краси та мрій. Нехай цей весняний день завжди дарує вам тепло сонячних променів та ніжність перших весняних квітів.
Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра й упевненості у своїх силах, розуміння, кохання та вірності ваших близьких.