понеділок, 12 червня 2017 р.

Прощальний вечір, вечір випускний…

З шкільного найріднішого порогу,
З найкращої юнацької весни
У добрий час, у світлу путь-дорогу
Благословляємо вас, доньки і сини!
І хлібом-сіллю радо проводжаєм,
Щоб вам жилось в достатку і теплі.
Ми від душі вам, діточки, бажаєм
Любові, миру, щастя на землі!



Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Залишились в минулому страшні контрольні і суворі вчителі. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.
10 червня 2017 року відбулось хвилююче прощання зі школою – випускний бал для учнів 9 класу Белеївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Цього дня випускникам вручили документи про отримання базової середньої освіти. З 9 класу школи було випущено 10 учнів.
В цей день немов завдяки чарам за одну ніч діти перетворились із звичайних школярів у шикарних леді та елегантних  джентльменів. Навіть природа цього дня скорегувала свої плани і вирішила не псувати випускникам свята.
Зі святом, із успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітали вчителі, батьки, директор школи. Зокрема, Михайло Витвицький відзначив,  що  белеївські випускники не лише красиві, а й розумні. 4 учні закінчили школу з відзнакою.
Не забули школярі віддати належну шану своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили із кожної дитини особистість, а сьогодні відправляли у самостійне плавання.
Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками.  Прощалися зі своїм безтурботним дитинством. А воно різнобарвними кульками летіло ввись, аж доки не розтануло у небесній сині. Нехай вони будуть щасливі – випускники 2017 року!